Websites

Een website is tegenwoordig een onmisbare schakel in een goede communicatie. Welke eigenschappen kenmerken een goede website? Een website moet er -behalve goed uit zien, overzichtelijk, goed vindbaar en veilig zijn. Wij leveren uw gewenste domeinnaam en hosting op, mocht die er nog niet zijn. Het bouwen van een website is een gedisciplineerd proces.
We verzamelen eerst alle gegevens, zoals navigatie teksten, foto’s en eventueel filmpjes. Pas dan wordt de website gebouwd.

Website onderdelen

Bent u in staat om zelf uw site te bouwen, maar ontbreekt het u aan bepaalde unieke fotos die nodig zijn voor uw website, of heeft u behoefte aan gelikte filmpjes danwel mooie animaties voor op uw site, dan kunnen wij die -speciaal toegespitst voor het internet, uiteraard ook voor u produceren. Bezoekers van een website komen voor informatie. Hieronder verstaan we titels en korte instructies, heldere teksten, beeldmateriaal, video’s en infographics. Hoe doordacht een websitedesign ook in elkaar zit, zonder goede content valt er weinig te communiceren. Wil je een website laten ontwerpen, of heb je een vraag over onze andere diensten, dan kun je geheel vrijblijvend informeren naar de mogelijkheden.
Website ontwerp Forest Media
Ontwikkelen van website Forest Media
X

Right Click

No right click