Deze keer in het nieuws

  • Productfilm voor Qimarox, Securyfence UK.
  • De Nederlandse versie van Securyfence is vertaald en door native voice-overs ingesproken in het Engels en in het Duits.
  • Een dag mee met AB Transportgroup Veevoer producten. We gaan een dagje mee om te kijken wat een chauffeur van AB Transportgroup allemaal beleeft op zo'n dag. De motivatie en betrokkenheid zijn de eigenschappen die duidelijk naar voren komen.
  • Bedrijfsfilm voor PAM Balkon en Galerijverhogingen. In deze bedrijfsfilm komen alle aspecten van het verhogen van een balkon en galerij goed uit de verf. De grote voordelen alsmede de esthetische waarden van deze opties spreken tot de verbeelding. Gemotiveerde medewerkers maken de projecten tot een groot succes.

Qimarox Securyfence UK:

De film over de afscherming van machines, de Securyfence, is in de afgelopen weken aangepast en vertaald in het Engels en in het Duits. Qimarox heeft veel succes met Securyfence. Dat komt voornamelijk door de eenvoudige manier van opbouwen. De opbouw kan in principe door één persoon worden uitgevoerd. Door de profilering van de hekwerken is het een uiterst stevige afscherming met erg veel mogelijkheden.

AB Transportgroup Veevoer producten:

De vierde film in de reeks werd onlangs door ons opgeleverd. Deze film gaat over veevoer transport dat wordt uitgevoerd door AB Texel Feed Transport.
Veevoertransport is een specialistische tak van vervoer. Daarom legt AB Texel Feed Transport zich hier helemaal op toe. Wij lossen en laden efficiënt en effectief. Altijd op de door u gevraagde tijden, zodat uw productie niet zal stagneren.
Met het grote netwerk in Nederland, België en Duitsland, èn een uitgekiende planning, is AB Texel Feed Transport altijd op tijd en beperkt AB Texel Feed Transport lege kilometers hetgeen dan weer goed is voor haar CO2-footprint, ook mede dankzij het moderne wagenpark met groot aantal zuinige Euro-6 motoren.

PAM Balkon en Galerijverhogingen:

PAM heeft Forest Media opdracht gegeven voor het maken van een nieuwe bedrijfsfilm. Deze film bestaat uit 11 modules, waarvan we er hier 2 laten zien. PAM staat voor een drempelloze wereld, iets dat met de steeds ouder wordende bevolking een mooie missie is. PAM heeft daartoe een flexibel en effectief systeem ontwikkeld. Met de PAM Systeem Constructie reken je af met die ongemakken en maak je de galerij, woning of het balkon goed toegankelijk voor mensen die slecht ter been zijn, die met een rollator lopen, in een rolstoel of scootmobiel zitten. PAM hoogt de galerij of het balkon snel en efficiënt op en bewoners ondervinden bijna geen hinder van de aanleg. Vrij van inloopvuil en direct te belopen. Met dit systeem voldoe je bovendien aan alle geldende eisen van stroefheid, brandveiligheid en rookontwikkeling bij brand. De afwerking is tot in detail mee ontworpen en in veel kleuren te leveren.