Deze keer in het nieuws

  • Productfilm voor Alpha Techniek Oud Beijerland
  • Veiligheidsfilm voor Combinatie SaVE Botlek

Alpha techniek oud beijerland

Forest Media heeft voor Alpha Techniek twee productpresentaties gemaakt over metaal ontvettingsmachines. Deze machines werken geheel op basis van milieu vriendelijke stoffen. De gebruikte vloeistoffen worden gerecycled. Er vindt geen lozing op het riool plaats. De hoeveelheid afval is minimaal.
In de films is veelvuldig gebruik gemaakt van drones. Indoor worden drones over het algemeen niet veel toegepast, maar wij hebben een methode ontwikkeld om drones veilig toe te passen, ook indoor.
Het eindresultaat is ronduit geweldig, en sluit voor 100% bij onze marketingbehoefte aan, aldus Lex, manager verkoop van Alpha Techniek.

Corporate film voor LCW Groningen

Corporate bedrijfsfilm gemaakt voor LCW Groningen

Logistiek Centrum Westpoort Groningen heeft de afgelopen periode flink geïnvesteerd in het wagenpark, duurzaamheid en het warehouse. Rede om een corporate film te maken die dat allemaal uitstraalt. De opnamedagen zij begeleid door Gerrie, commercieel directeur van LCW. Gerrie vond het proces van productie erg leerzaam en verhelderend. Hij is tijdens het gehele proces nauw betrokken geweest. Het eindresultaat is een mooi beknopte film die toch alle facetten van ons bedrijf toont, aldus Gerrie.

Veiligheidsfilm voor Combinatie SaVE Botlek (binnenkort)

X

Right Click

No right click