Bedrijfsfilms

Wanneer je een doeltreffende bedrijfsfilm wil laten maken, dan is het van belang dat je met ons in contact komt. We maken verschillende soorten bedrijfsfilms. We loodsen je door het gehele proces, zonder dat het jou veel tijd kost. Daarmee snijdt het mes aan twee kanten, het kost jou weinig tijd en je hebt aan het einde van de rit een mooie doeltreffende bedrijfsfilm, met de modernste technieken.

Soorten bedrijfsfilms

Een bedrijfsfilm is natuurlijk gemaakt voor de relaties van jouw organisatie. Dat zijn niet alleen commercieel ingestelde bedrijven, maar ook non-profit organisaties, overheden, opleidingsinstituten, organisaties die zich met veiligheid en veilig werken bezig houden, enzovoorts. Forest Media maakt eenvoudige films tot en met heldere films over ingewikkelde bedrijfsprocessen. We vertellen hier in een persoonlijk gesprek graag wat meer over.
custers-drone
Image

Ingredienten

Een goede bedrijfsfilm bestaat uit een korte uiteenzetting van jouw organisatie. We vullen deze tegenwoordig in veel gevallen aan met testimoniums. Daarin vertelt een klant kort hoe zijn of haar ervaring is met jouw organisatie. Producten en diensten worden vaak genoemd. We gaan daar bewust niet te diep op in, omdat het belangrijk is dat de kijker nieuwsgierig wordt. De kijker zal dus sneller contact met jou zoeken.

Ervaring

In ons bestaan sinds 1985 hebben we honderden bedrijfsfilms gemaakt. Elke film heeft z’n eigen karakter en is een afspiegeling van het betreffende bedrijf of instelling. Forest Media heeft in bijna elke branche de nodige ervaring. Je kunt het zo gek niet bedenken, of we hebben er wel een oplossing of idee voor.
Image
Image

Productfilms

Productfilms in de vorm van een trailer zijn erg doeltreffend. Ze communiceren immers in een kort tijdsbestek jouw boodschap op een heldere en creatieve wijze. Deze pakkende vorm blijft bij de kijker hangen, en geeft in bijna alle gevallen een wow-effect. Het maken van zo’n trailer kan dus gebruikt worden om een product of een dienst voor het voetlicht te brengen. Hierin is herhaling, naar de kijker toe, natuurlijk van essentieel belang. Hiertoe hebben we bij een groot deel van de omroepen in Nederland een goed contact..
Image
X

Right Click

No right click