Instructiefilms

Wij maken zowel animaties als gefilmde instructie video’s. Gebruikershandleidingen worden over het algemeen niet of nauwelijks gelezen. Pas wanneer de nood aan de man is, wordt deze geraadpleegd. Een instructiefilm of en voorlichtingsfilm geeft een kort overzicht van de belangrijkste instructies en tips. De kijker kan dan van te voren doorgronden hoe de opbouw aan te pakken.

Het instructieboek wordt dan uitsluitend gebruikt als naslagwerk.
Wij maken instructie video’s en en kunnen deze ook als animatie film maken. Welke versie u wilt hangt van uw keuze af. Neem contact met ons op voor een afspraak. Wij kunnen dan in een gesprek direct alle mogelijkheden uit de doeken doen.  Met video kun je exact laten zien wat je wilt vertellen. Je kunt iemand stap voor stap meenemen door het proces, waardoor het proces zeer verhelderend wordt neergezet.

Veiligheidsinstructie

Op de bouw staan mensen aan gevaren bloot. Er wordt gewerkt met grote en zware machines en als je langs de weg werkt is het vaak nog gevaarlijker. Daarom is veiligheidsinstructie van levensbelang. Vaak worden er veiligheidsboekjes uitgedeeld, waarin alle procedures omschreven staan. Maar het probleem is vaak dat die niet of nauwelijks gelezen worden. Dat is, met name als er met meerdere taalgroepen gewerkt wordt, een groot probleem.

Een instructiefilm biedt in dit soort gevallen uitkomst. De belangrijkste veiligheidsinstructie wordt in een korte film neergezet.
Het is dan de bedoeling dat de verschillende werknemers, de eerste keer dat ze tewerk gesteld worden, deze instructiefilm gaan bekijken. Door de creatieve invulling die we deze instructiefilm meegeven is het voor de kijker geen saaie lange zit. De aandacht blijft door onverwachte wendingen in de instructiefilm 100 % bewaard.
Dakar Cam actie
Dakar Cam actie
X

Right Click

No right click