HOME   FILMS  TOEPASSINGEN   VIDEOTHEEK   NIEUWS  DOWNLOADS   CONTACT

Inhoud:

- Bedrijfsfilms.

- Instructiefilms.

- Documentaires.

Bedrijfsfilms

Koltec

Koltec produceert en levert elektrische afrastering voor weilanden, maneges en dierentuinen. Ze werken met dealers door geheel Europa. Koltec is de enige Nederlandse leverancier van Elektrische afrastering, ook wel genoemd schrikdraad.

 

LCW Groningen

LCW Groningen B.V. is al jaren actief in transport (met kooiaap), opslag en distributie, waarbij LCW voor zijn opdrachtgevers logistieke oplossingen op maat aanbiedt. Een team van ruim 100 gemotiveerde en vakkundige medewerkers staat dagelijks garant voor een goede afwerking van elke logistieke uitdaging. Voor diverse opdrachtgevers uit geheel Nederland verzorgt LCW de logistiek. Zoals transport en opslag van levensmiddelen, interieurelementen, meubilair of bouwmaterialen. In Groningen beschikken we over een logistiek centrum van 16.000 m2 aan de snelweg A7 (afrit Westpoort) ten westen van de stad Groningen.

 

Qimarox Securyfence

Securyfence is het veilige en uiterst flexibele afschermsysteem van Qimarox. Uniek is de eenvoud en snelheid waarmee u Securyfence monteert. Speciaal gereedschap of kostbare engineering is niet langer nodig om al binnen enkele uren een machineafscherming, gebiedsbeveiliging of doorvalbeveiliging te creëren die aan alle wettelijke eisen voldoet. Securyfence werkt compleet anders dan een traditionele afschermsysteem. Dat bestaat uit in stalen kokers gelaste gaaspanelen. Nadeel daarvan is dat alle panelen vooraf exact op maat moeten worden gelast. Met het gepatenteerde Securyfence heeft u aan eenvoudig handgereedschap voldoende om ter plekke de afscherming op maat te maken.

HOME   FILMS  TOEPASSINGEN   VIDEOTHEEK   NIEUWS  DOWNLOADS   CONTACT

 

AB Transport Group

Transport is voor ons meer dan van A naar B rijden. Het is onze ambitie uit te groeien tot de meest gewaardeerde logistieke dienstverlener in de agri- en foodketen. Hoe doen wij dat? Door het opbouwen van een sterke relatie met u, onze klant. Samen met u vinden wij manieren om uw logistieke traject telkens weer efficiënter te maken. Door kennis van uw bedrijf en het product bedenken wij de slimste en meest vindingrijke oplossingen. Oplossingen die altijd naadloos aansluiten op uw systematiek en voldoen aan uw behoefte. Bijvoorbeeld via het vervullen van een regierol en het organiseren van uw logistieke proces.

Durisol Geluidwerende schermen

Durisol produceert en levert geluidwerenede schermen. Deze worden toegepast langs provinciale wegen, snelwegen en langs spoorlijnen. Ze maken die scheremen van houtvezel beton. Dat heeft namelijk een geluidabsorberende werking, waardoor het verkeersgeluid minder wordt weerkaatst. Meestal bestaat het patroon uit rechte lijnen. In een aantal gevallen werden er andere patronen gebruikt. Je moet dan denken aan gebogen lijnen en ronde vormen. Forest Media heeft voor Durisol een bedrijfsfilm gemaakt waaraan een aantal projecten zijn gekoppeld. De film wordt gebruikt om overheden en semi overheden in Europa te overtuigen van de voordelen van het gebruik van houtvezel beton als geluidscherm.

 

HOME   FILMS  TOEPASSINGEN   VIDEOTHEEK   NIEUWS  DOWNLOADS   CONTACT

 

INSTRUCTIEFILMS

AB Texel

AB Texel is een organisatie die zich bezig houdt met bulkvervoer voor de agrarische sector, food, meel en zuivel. Ze zijn één van de grootste transporteurs in Europa. AB Transport Group is een fusie tussen AB Texel, Butter Group en A-Ware. AB Transport Group heeft het initiatief genomen om een aantal verschillende onderdelen uit het Chauffeurs handboek middels korte instuctiefilms te communiceren naar haar medewerkers.

HOME   FILMS  TOEPASSINGEN   VIDEOTHEEK   NIEUWS  DOWNLOADS   CONTACT

 

Combinatie Crommelijn

De Combinatie Crommelijn is een VOF die de spoorlijn door Delft gaat aanpakken. Tot recent liep de spoorlijn met behulp van viaducten bovengronds. Combinatie Crommelijn bouwt een 2 spoortunnels, een deels ondergronds station en een parkeerkelder voor fietsen en auto's. In het kader van de veilgheid is besloten om samen met Forest Media instructiefilms te maken voor de meest voorkomende werkzaamheden op het project.

 

DOCUMENTAIRES

In de voetsporen van ...

In de voetsporen van Jac. P. Thijsse is een documentaire over één van de verhalen die Jac. P. Thijsse schreef in zijn Verkadeboeken in het begin van de 20e eeuw. De documentaire laat zien wat er van zijn beschrijvingen nog over is. Het hoofdstuk dat in de documentaire wordt behandeld gaat over het stukje Utrechtse Vecht rondom Loenen.

HOME   FILMS  TOEPASSINGEN   VIDEOTHEEK   NIEUWS  DOWNLOADS   CONTACT  

Dakar series Zuid Amerika

In 2009 ging de Dakar rally voor het eerst van start in Buenos Aires. Zoals later zou blijken zou de rally vanaf dat moment in Zuid Amerika verreden gaan worden. Terroristische dreigenig was de oorzaak van het besluit van de ASO om uit te wijken naar Buenos Aires.

 

Klik hier om contact op te nemen met Forest Media!

HOME   FILMS  TOEPASSINGEN   VIDEOTHEEK   NIEUWS  DOWNLOADS   CONTACT