HOME   FILMS  TOEPASSINGEN   VIDEOTHEEK   NIEUWS  DOWNLOADS   CONTACT

APP'S

Voor toepassing op tablets en smartphones wordt de film op een speciale wijze geprogrammeerd. Daartoe hebben we zelf software ontwikkeld, die communiceert met de Adobe software, die we normaalgesproken gebruiken om films te maken. Dat heeft geresulteerd in een interactieve vorm die anders is dan tot nu toe gebruikelijk was.

Zelf samenstellen!

De kijker kan zelf de film naar eigen inzicht samenstellen. Dat is erg handig wanneer de film een grote diversiteit aan onderwerpen heeft. Daarnaast heb je het grote voordeel dat de film steeds weer uitgebreid kan worden, waardoor hij overzichtelijk blijft.

Doorlinken!

Naast het zelf samenstellen van de film zijn er tal van aanvullende mogelijkheden. Bijvoorbeeld het doorlinken naar web pagina’s voor aanvullende informatie, of het doorlinken naar aanvraagformulieren, om een vraag te stellen, en natuurlijk het doorlinken naar youtube.

Hieronder zie je een voorbeeld van de werking van zo'n App.
Kijk op DOWNLOADS en download een app om zelf te ervaren hoe eenvoudig je zelf een film kunt samenstellen.

 

INTERACTIEVEFILMS

In een aantal gevallen is het doeltreffender om de boodschap middels interactieve media te verspreiden. De ontvanger kan dan middels vraag en antwoord duidelijkheid verkrijgen over het onderwerp. Èn, niet onbelangrijk, de interactieve film trekt de aandacht. De interactieve film kan verspreid worden via e-mail, maar ze kan ook een plaatsje krijgen op uw website. Maar, de interactieve film kan ook in de vorm van een App voor tablet of smartphone verspreid worden. Van elke film kun je wel een interactieve versie maken. Het is wel handig om van te voren te bepalen of je een interactieve film wilt gaan maken. Een aantal mogelijkheden van interactieve films zijn hieronder kort beschreven.

Veiligheidsfilms!

Interactiviteit kan ook erg handig zijn bij veiligheidsfilms. De kijker kan dan via een e-mail terugkoppelen. Dat geeft je inzicht in kijkgedrag, ivm de toelating op het bedrijfsterrein bijvoorbeeld. Ook kan de kijker via e-mail vragen stellen, of opmerkingen maken.

Commerciële films!

De interactieve film kan ook commercieel ingezet worden. Hierin kan de kijker zelf bepalen wat er bekeken gaat worden,door de film zelf samen te stellen. Dat geeft deze vorm van interactiviteit een enorme meerwaarde. Een commerciële film doet het erg goed in campagnes, omdat je als kijker meteen naar het onderwerp van jouw interesse kunt gaan. Daarmee houd je de kijker vast.
Kijk op DOWNLOADS en download een app om zelf te ervaren hoe eenvoudig je zelf een film kunt samenstellen.

Klik hier om contact op te nemen met Forest Media!

HOME   FILMS  TOEPASSINGEN   VIDEOTHEEK   NIEUWS  DOWNLOADS   CONTACT