HOME   FILMS  TOEPASSINGEN   VIDEOTHEEK   NIEUWS  DOWNLOADS   CONTACT

Farmax Spitmachines

Farmax gaf eind april 2018 opdracht aan Forest Media om een film te maken over een nieuw ontwikkelde rol, achter de spitmachine. Deze rol moet voorkomen dat de, tot dan toe gebruikte rol, niet meer zou vol lopen met klei. Deze ontwikkeling is als eerste in Duitsland in gebruik genomen, Martin Melker, de drijvende kracht achter deze ontwikkeling legt uit.

AB Transport Group

AB Transport Group heeft Forest Media opdracht gegeven om een aantal films over de verschillende divisies te maken. De eerste film gaat over LOS GESTORTE PRODUCTEN als aardappelen, deze film is verplaatat naar de videotheek.
De tweede film vertelt het verhaal over FRESH PRODUCTEN, welke hierboven te zien is. De film gaat over de behandeling van fresh producten en vooral over de wijze waarop deze fresh producten getransporteerd worden. In dit geval gaat het om een transport binnen Nederland, gevolgd door een transport naar de UK. Hieruit blijkt de enorme efficiency die AB Transport Group tentoon stelt.

Koltec

Koltec produceert en levert elektrische afrastering voor weilanden, maneges en dierentuinen. Ze werken met dealers door geheel Europa. Koltec is de enige Nederlandse leverancier van Elektrische afrastering, ook wel genoemd schrikdraad.

Klik hier om contact op te nemen met Forest Media!

HOME   FILMS  TOEPASSINGEN   VIDEOTHEEK   NIEUWS  DOWNLOADS   CONTACT