HOME   FILMS  TOEPASSINGEN   VIDEOTHEEK   NIEUWS  DOWNLOADS   CONTACT

AB Transport Group

Transport is voor ons meer dan van A naar B rijden. Het is onze ambitie uit te groeien tot de meest gewaardeerde logistieke dienstverlener in de agri- en foodketen. Hoe doen wij dat? Door het opbouwen van een sterke relatie met u, onze klant. Samen met u vinden wij manieren om uw logistieke traject telkens weer efficiënter te maken. Door kennis van uw bedrijf en het product bedenken wij de slimste en meest vindingrijke oplossingen. Oplossingen die altijd naadloos aansluiten op uw systematiek en voldoen aan uw behoefte. Bijvoorbeeld via het vervullen van een regierol en het organiseren van uw logistieke proces.

Koltec

Koltec produceert en levert elektrische afrastering voor weilanden, maneges en dierentuinen. Ze werken met dealers door geheel Europa. Koltec is de enige Nederlandse leverancier van Elektrische afrastering, ook wel genoemd schrikdraad.

LCW Groningen

LCW Groningen B.V. is al jaren actief in transport (met kooiaap), opslag en distributie, waarbij LCW voor zijn opdrachtgevers logistieke oplossingen op maat aanbiedt. Een team van ruim 100 gemotiveerde en vakkundige medewerkers staat dagelijks garant voor een goede afwerking van elke logistieke uitdaging. Voor diverse opdrachtgevers uit geheel Nederland verzorgt LCW de logistiek. Zoals transport en opslag van levensmiddelen, interieurelementen, meubilair of bouwmaterialen. In Groningen beschikken we over een logistiek centrum van 16.000 m2 aan de snelweg A7 (afrit Westpoort) ten westen van de stad Groningen.

Qimarox Securyfence

Securyfence is het veilige en uiterst flexibele afschermsysteem van Qimarox. Uniek is de eenvoud en snelheid waarmee u Securyfence monteert. Speciaal gereedschap of kostbare engineering is niet langer nodig om al binnen enkele uren een machineafscherming, gebiedsbeveiliging of doorvalbeveiliging te creëren die aan alle wettelijke eisen voldoet. Securyfence werkt compleet anders dan een traditionele afschermsysteem. Dat bestaat uit in stalen kokers gelaste gaaspanelen. Nadeel daarvan is dat alle panelen vooraf exact op maat moeten worden gelast. Met het gepatenteerde Securyfence heeft u aan eenvoudig handgereedschap voldoende om ter plekke de afscherming op maat te maken.

Klik hier om contact op te nemen met Forest Media!

HOME   FILMS  TOEPASSINGEN   VIDEOTHEEK   NIEUWS  DOWNLOADS   CONTACT