Home  Terug   De vorm   De techniek  De keuze

De boodschap

Communicatie is de ruggengraat van onze maatschappij. Met goede communicatie valt of staat het rendement en de effectiviteit van een organisatie. Communicatie is de spil in elke organisatie. Voor Forest Media betekent communicatie het vertalen van uw verhaal naar een goed beeldverhaal. Immers, één beeld zegt meer dan 1000 woorden. Er zijn vele manieren om de boodschap te communiceren met de buitenwereld. Maar de zekerheid hierin is, dat een verhaal in beeld het beste communiceert. Een beeldverhaal kan een enkele foto zijn, een doeltreffende animatie, een korte corporate trailer of zelfs een uitgebreide bedrijfsfilm. Lange films speken echter in de meeste gevallen niet meer tot de verbeelding. Daarom heeft Forest Media een app ontwikkeld, die de wat uitgebreidere bedrijfsfilm, in scènes heeft opgedeeld. De losse scènes kunnen geselecteerd worden en achter elkaar worden afgespeeld. Hierdoor zijn de voordelen van de korte trailer en de informatievoorziening op een bijzondere manier gecombineerd.

Home  Terug   De boodschap   De techniek  De keuze

De vorm

Communiceren kan in veel vormen, de belangrijkste zijn:
Persoonlijk.
E-marketing.
Web-site.
Fotografie.
Video.
Voor de meeste vormen kunt u bij ons terecht. We maken sinds 1985 beeldende communicatie, eerst alleen in de vorm van videoproducties, later kwamen daar fotografie en web-sites bij. Veelal wordt een videoproductie gecombineerd met fotografie. Immers wanneer we onze drone in de lucht hebben, is het natuurlijk eenvoudig, om naast video-opnames ook een aantal HR foto’s te maken. Daarnaast maakt onze professionele fotograaf de meest fantastische foto’s. En zeg nou eens eerlijk, zou het niet mooi zijn dat de voor u geproduceerde film doorgetrokken wordt in de foto’s die u in een brochure of op uw web-site gebruikt. Trouwens, web-sites bouwen we ook sinds jaar en dag. Eenvoudig van opzet, maar heel doeltreffend. U kunt zelf de inhoud aanpassen, of er voor kiezen om het door ons te laten doen. Door de uitgekiende opzet, is de inhoud van de web-site eenvoudig snel zelf aan te passen, hetgeen u een behoorlijke kostenbesparing oplevert. Met andere woorden: u kunt het gehele pakket bij ons onderbrengen, videoproductie, fotografie en web-sites.

Home   Terug  De boodschap   De vorm  De keuze  

De techniek

Voor het overbrengen van een doeltreffende boodschap is het belangrijk dat de juiste snaar geraakt wordt. Techniek speelt daarin een belangrijke rol. Waar we vroeger gebruik maakte vaan arbeidsintensieve technieken als bijvoorbeeld een crane op rails, gaan we tegenwoordig te werk met een drone. De drone geeft dat extra cachet aan de film, drempels verdwijnen. De drone is relatief nieuw en de productiebedrijven die een drone inzetten zijn nog dun gezaaid. Forest Media beschikt sinds 2017 over een drone. We hebben deze drone al voor diverse producties ingezet, en het aantal groeit gestaag. We hebben inmiddels erg veel ervaring met het gebruik hiervan. Met een drone maken we zulke bijzondere shots, dat kijker geboeid blijven kijken. Een drone draagt bij aan de verhoging van de spanningsboog van de film.

Home   Terug  De boodschap   De vorm   De techniek  

De keuze

Waarom zou u voor Forest Media moeten kiezen? Natuurlijk ligt het voor de hand om vanuit ons standpunt te communiceren dat we het al zoveel jaren met veel succes doen. In onze ogen zijn dat argumenten die erg voor de hand liggen. Nee, wij gaan uit van de kracht die schuilt in een goede samenwerking tussen uw organisatie en de onze. Immers u bent deskundig op uw vakgebied, en wij zijn dat op ons vakgebied. Door deze krachten te bundelen ontstaat er soort kettingreactie, die één plus één drie maakt, een win-win situatie. Voor welke vorm u uiteindelijk ook kiest, samen maken we het tot een groot succes!

Deze keer in het nieuws:

Productfilm Securyfence UK voor Qimarox.

De Nederlandse versie van Securyfence is vertaald en door native voice-overs ingesproken in het Engels en in het Duits.

Een dag mee met AB Transportgroup Veevoer producten.

We gaan een dagje mee om te kijken wat een chauffeur van AB Transportgroup allemaal beleeft op zo'n dag. De motivatie en betrokkenheid zijn de eigenschappen die duidelijk naar voren komen.

Bedrijfsfilm voor PAM Balkon en Galerijverhogingen.

In deze bedrijfsfilm komen alle aspecten van het verhogen van een balkon en galerij goed uit de verf. De grote voordelen alsmede de esthetische waarden van deze opties spreken tot de verbeelding. Gemotiveerde medewerkers maken de projecten tot een groot succes.

Home   Terug   AB Transport   PAM

Qimarox Securyfence UK:

De film over de afscherming van machines, de Securyfence, is in de afgelopen weken aangepast en vertaald in het Engels en in het Duits. Qimarox heeft veel succes met Securyfence. Dat komt voornamelijk door de eenvoudige manier van opbouwen. De opbouw kan in principe door één persoon worden uitgevoerd. Door de profilering van de hekwerken is het een uiterst stevige afscherming met erg veel mogelijkheden.


Home   Terug   Qimarox   PAM

AB Transportgroup Veevoer producten:

De vierde film in de reeks werd onlangs door ons opgeleverd. Deze film gaat over veevoer transport dat wordt uitgevoerd door AB Texel Feed Transport.
Veevoertransport is een specialistische tak van vervoer. Daarom legt AB Texel Feed Transport zich hier helemaal op toe. Wij lossen en laden efficiënt en effectief. Altijd op de door u gevraagde tijden, zodat uw productie niet zal stagneren. 
Met het grote netwerk in Nederland, België en Duitsland, èn een uitgekiende planning, is AB Texel Feed Transport altijd op tijd en beperkt AB Texel Feed Transport lege kilometers hetgeen dan weer goed is voor haar CO2-footprint, ook mede dankzij het moderne wagenpark met groot aantal zuinige Euro-6 motoren.


Home   Terug   Qimarox   AB Transport

PAM Balkon en Galerijverhogingen:

PAM heeft Forest Media opdracht gegeven voor het maken van een nieuwe bedrijfsfilm. Deze film bestaat uit 11 modules, waarvan we er hier 2 laten zien. PAM staat voor een drempelloze wereld, iets dat met de steeds ouder wordende bevolking een mooie missie is. PAM heeft daartoe een flexibel en effectief systeem ontwikkeld. Met de PAM Systeem Constructie reken je af met die ongemakken en maak je de galerij, woning of het balkon goed toegankelijk voor mensen die slecht ter been zijn, die met een rollator lopen, in een rolstoel of scootmobiel zitten. PAM hoogt de galerij of het balkon snel en efficiënt op en bewoners ondervinden bijna geen hinder van de aanleg. Vrij van inloopvuil en direct te belopen. Met dit systeem voldoe je bovendien aan alle geldende eisen van stroefheid, brandveiligheid en rookontwikkeling bij brand. De afwerking is tot in detail mee ontworpen en in veel kleuren te leveren.

Bedrijfsfilms

Wanneer je een doeltreffende bedrijfsfilm wil laten maken, dan is het van belang dat je met ons in contact komt. We maken verschillende soorten bedrijfsfilms. We loodsen je door het gehele proces, zonder dat het jou noemenswaardig veel tijd kost. Daarmee snijdt het mes aan twee kanten, het kost jou weinig tijd en je hebt aan het einde van de rit een mooie doeltreffende bedrijfsfilm, èn niet onbelangrijk, we maken gebruik van de modernste technieken.

Soorten bedrijfsfilms:

Een bedrijfsfilm is natuurlijk gemaakt voor de relaties van jouw organisatie. Dat zijn niet alleen commercieel ingestelde bedrijven, maar ook non-profit organisaties, overheden, opleidingsinstituten, organisaties die zich met veiligheid en veilig werken bezig houden, enzovoorts. Forest Media maakt eenvoudige films tot en met heldere films over ingewikkelde bedrijfsprocessen. We vertellen hier in een persoonlijk gesprek graag wat meer over.

Ingrediënten:

Een goede bedrijfsfilm bestaat uit een korte uiteenzetting van jouw organisatie. We vullen deze tegenwoordig in veel gevallen aan met testimoniums, daarin vertelt een klant kort hoe zijn of haar ervaring is met jouw organisatie. Producten en diensten worden vaak genoemd. We gaan daar bewust niet te diep op in, omdat het belangrijk is dat de kijker nieuwsgierig wordt. De kijker zal dus sneller contact met jou zoeken.

Ervaring:

In ons bestaan sinds 1985 hebben we honderden bedrijfsfilms gemaakt. Elke film heeft z’n eigen karakter en is een afspiegeling van het betreffende bedrijf of instelling. Forest Media heeft in bijna elke branche de nodige ervaring. Je kunt het zo gek niet bedenken, of we hebben er wel een oplossing voor.
Home   Terug   Bedrijfsfilms   Instructiefilms   Documentaires

Commercials

De eigenschap van een commercial is het overbrengen van één boodschap middels een korte film. Daarin speel jij een belangrijke rol. Je bent immer de specialist op jouw vakgebied. Wij daarentegen geven creatieve invulling aan de kennis die jij met ons deelt. Het resultaat is een heldere korte commercial die precies de juiste snaar raakt. Een commercial wordt meestal gemaakt voor een product of dienst en duurt meestal niet langer dan 30 seconden.

Productfilms:

Productfilms in de vorm van een trailer zijn erg doeltreffend. Ze communiceren immers in een kort tijdsbestek jouw boodschap op een heldere en creatieve wijze. Deze pakkende vorm blijft bij de kijker hangen, en geeft in bijna alle gevallen een wow-effect. Het maken van zo’n trailer kan dus gebruikt worden om een product of een dienst voor het voetlicht te brengen. Hierin is herhaling, naar de kijker toe, natuurlijk van essentieel belang. Hiertoe hebben we bij een groot deel van de omroepen in Nederland een goed contact.
Home  Terug   Bedrijfsfilms   Commercials   Documentaires

Instructiefilms

Gebruikershandleidingen worden over het algemeen niet of nauwelijks gelezen. Pas wanneer de nood aan de man is, wordt deze geraadpleegd. Een instructiefilms geeft een kort overzicht van de belangrijkste instructies en tips. De kijker kan dan van te voren doorgronden hoe de opbouw aan te pakken. Het instructieboek wordt uitsluitend gebruikt als naslagwerk.

Veiligheidsinstructie:

Op de bouw staan mensen aan gevaren bloot. Er wordt gewerkt met grote en zware machines en als je langs de weg werkt is het vaak nog gevaarlijker. Daarom is veiligheidsinstructie van levensbelang. Vaak worden er veiligheidsboekjes uitgedeeld, waarin alle procedures omschreven staan. Maar het probleem is vaak dat die niet of nauwelijks gelezen worden. Dat is, met name als er met meerdere taalgroepen gewerkt wordt een groot probleem. Een instructiefilm biedt in dit soort gevallen uitkomst. De belangrijkste veiligheidsinstructie wordt in een korte film neergezet. Het is dan de bedoeling dat de verschillende werknemers, de eerste keer dat ze tewerk gesteld worden, deze instructiefilm gaan bekijken. Door de creatieve invulling die we deze instructiefilm meegeven is het voor de kijker geen saaie lange zit. De aandacht blijft door onverwachte wendingen in de instructiefilm 100 % bewaard.
Home   Terug   Bedrijfsfilms   Commercials   Instructiefilms 

Documentaires

Forest Media produceert in principe al zijn producties in opdracht. De opdrachtgever betaalt in dat geval alle productiekosten. Daarvoor krijgt de opdrachtgever een mooie film die is toegesneden op het doel waarvoor de film ingezet gaat worden. Documentaires worden door Forest Media zelf geproduceerd en bekostigd, met als doel het werven van een opdracht bij een zendgemachtigde. Zo’n documentaire wordt ook wel een pilot genoemd. Forest Media heeft een aantal van deze documentaires geproduceerd, waarvan een aantal ook is verwezenlijkt. In het algemeen is zo’n documentaire een afspiegeling vaan één aflevering van een uit te zenden TV productie.

Bedrijfsfilms

Farmax  AB Transport  Koltec  LCW Transport

AB Transport Group: Meel producten.     Home     Terug

De derde film in de reeks werd onlangs door ons gepresenteerd. Deze film gaat over meel transport dat wordt uitgevoerd door AB Texel. AB Texel vervoert zo’n 300 soorten (paneer)meel van producenten naar haar afnemers, zoals de dorpsbakker of een keten. Al die meelsoorten transporteert AB Texel voor u in speciaal hiervoor ontwikkelde bulktrailers. Hierdoor wordt voorkomen dat vermenging plaats vindt en worden verschillende soorten tegelijkertijd vervoert. Met het grote netwerk in Nederland, België en Duitsland is AB Texel altijd op het door u gewenste moment bij u en beperkt AB Texel lege kilometers. Daardoor verkleint AB Texel haar CO2-footprint, ook mede dankzij het moderne wagenpark met groot aantal zuinige Euro-6 motoren.

Farmax Spitmachines.    Home    Terug

Forest Media heeft voor Farmax Spitmachines een film gemaakt over een nieuw ontwikkelde rol, achter de spitmachine. Deze rol voorkomt dat de tot dan toe gebruikte rol niet meer vol loopt met klei, wanneer er in kleigrond gespit wordt. Deze ontwikkeling is als eerste in Duitsland in gebruik genomen. Martin Melker, de drijvende kracht achter deze ontwikkeling, legt uit.

AB Transport Group: Fresh producten.    Home    Terug

AB Transport Group heeft Forest Media opdracht gegeven om een aantal films over de verschillende divisies te maken. De eerste film gaat over LOS GESTORTE PRODUCTEN als aardappelen, deze film is verplaatst naar de videotheek. De tweede film vertelt het verhaal over FRESH PRODUCTEN, welke hierboven te zien is. De film gaat over de behandeling van fresh producten en vooral over de wijze waarop deze fresh producten getransporteerd worden. In dit geval gaat het om een transport binnen Nederland, gevolgd door een transport naar de UK. Hieruit blijkt de enorme efficiency die AB Transport Group tentoon stelt.

Koltec schrikdraad.   Home    Terug

Koltec produceert en levert elektrische afrastering voor weilanden, maneges en dierentuinen. Ze werken met dealers door geheel Europa. Koltec is de enige Nederlandse leverancier van Elektrische afrastering, ook wel genoemd schrikdraad.

LCW transport Groningen.    Home    Terug

LCW Groningen B.V. is al jaren actief in transport (met kooi aap), opslag en distributie, waarbij LCW voor zijn opdrachtgevers logistieke oplossingen op maat aanbiedt. Een team van ruim 100 gemotiveerde en vakkundige medewerkers staat dagelijks garant voor een goede afwerking van elke logistieke uitdaging. Voor diverse opdrachtgevers uit geheel Nederland verzorgt LCW de logistiek. Zoals transport en opslag van levensmiddelen, interieurelementen, meubilair of bouwmaterialen. In Groningen beschikken we over een logistiek centrum van 16.000 m2 aan de snelweg A7 (afrit Westpoort) ten westen van de stad Groningen.

AB Transport Group: Los gestorte producten.    Home    Terug

Transport is voor ons meer dan van A naar B rijden. Het is onze ambitie uit te groeien tot de meest gewaardeerde logistieke dienstverlener in de agri- en foodketen. Hoe doen wij dat? Door het opbouwen van een sterke relatie met u, onze klant. Samen met u vinden wij manieren om uw logistieke traject telkens weer efficiënter te maken. Door kennis van uw bedrijf en het product bedenken wij de slimste en meest vindingrijke oplossingen. Oplossingen die altijd naadloos aansluiten op uw systematiek en voldoen aan uw behoefte. Bijvoorbeeld via het vervullen van een regierol en het organiseren van uw logistieke proces.

Instructiefilms:

AB_Texel   Custers

AB Texel.    Home    Terug

AB Texel is een organisatie die zich bezig houdt met bulkvervoer voor de agrarische sector, food, meel en zuivel. Ze zijn één van de grootste transporteurs in Europa. AB Transport Group is een fusie tussen AB Texel, Butter Group en A-Ware. AB Transport Group heeft het initiatief genomen om een aantal verschillende onderdelen uit het Chauffeurs handboek middels korte instructiefilms te communiceren naar haar medewerkers.

Custers Hydraulica.   Home    Terug

Custers Safe Guard veilige opbouw 2018.

Custers Hydraulica heeft Forest Media opdracht gegeven tot het maken van twee instructiefilms over rolsteigers. Het eindresultaat wordt door Custers Hydraulica enorm gewaardeerd. De prijs kwaliteit verhouding ligt erg gunstig volgens Custers Hydraulica. Per 1 januari 2018 is het verplicht om steigers aan te bieden die op een veiligere manier opgebouwd kunnen worden. daarom is gekozen om de rolsteigers te voorzien van een instructiefilm. Custers hanteert twee systemen. Enerzijds een systeem waarbij zoveel mogelijk gebruik gemaakt kan worden van bestaande horizontaal- en diagonaal schoren en anderzijds een systeem met een leuningframe dat juist deze schoren (deels) vervangt.

Documentaires

In_de_voetsporen   Dakar_rally

In de voetsporen van ...   Home    Terug

In de voetsporen van Jac. P. Thijsse is een documentaire over één van de verhalen die Jac. P. Thijsse schreef in zijn Verkadeboeken in het begin van de 20e eeuw. De documentaire laat zien wat er van zijn beschrijvingen nog over is. Het hoofdstuk dat in de documentaire wordt behandeld gaat over het stukje Utrechtse Vecht rondom Loenen.

Dakar series Zuid Amerika.   Home    Terug

In 2008 heeft de ASO besloten de Dakar Rally niet meer in Europa en Afrika te verrijden. De reden van dat besluit was de terroristische dreiging in Afrika, om precies te zijn Mauritanië. Dat besluit werd 2,5 uur voor de start genomen, geen makkelijke beslissing. Een aantal deelnemers was hierover zeer verbolgen. Als pleister op de wond is o.a. de Central Europe Rally gereden, dat gebeurde in Hongarije en Roemenië. Daar maakte Forest Media Productions haar debuut in de Rally wereld. Vanaf 2009 werd de Dakar Rally in Zuid Amerika verreden. Forest Media heeft van een aantal Dakar Rally’s documentaires gemaakt.

Hieronder vindt u een greep uit onze portfolio.

50 Plus Beurs

AB Transport Group

Active Aging

Actorion

Adomex

Arly Quilting

Assa Abloy

Blom Opleidingen

Bobis

Bosch Beton

Copla

Custers Hydraulica

De Raat

De Witt Eindverpakking systemen

Denkavit

Doors Internet Marketing

Dreamplafonds

Dresco

DS Smith de Hoop

DT Dijkstra

 

Durisol

Eilert

Farmax

Finis

Fortex Voortenten

Gelria Pakkingen

Geo Census

Glaswacht

Keizer Vee

Kersten Kunststof Coating

Korenmolen De Hoop

Koltec

Laminaat Outlet

LCW Transport

Meermagazijn

Microtek Medical / Ecolab

Mobilis tbi Techniek

Motron Porsche

PAM Balkon & Galerij Verhogingen

Park Theater Eindhoven

Personal Flow Fitness

Power Plastics Kasirrigatie

Qimarox

Recticel

Rijn IJssel College

Rioned

Rittal

Slootsmid

Steggink Metaal

Stoetenslagh Vakantiepark

Veco Precision Metal

Sweetpoint Sweet Peppers

TenneT

Teso Veerdienst

Totech Betonrenovatie

Triumpf Group

TSG Besturingstechniek

Veldlaser

Van Zetten Eieren

Home