HOME   FILMS  TOEPASSINGEN   VIDEOTHEEK   NIEUWS  DOWNLOADS   CONTACT

BEDRIJFSFILMS

 

Wanneer u een doeltreffende bedrijfsfilm wil laten maken, dan is het van belang dat u met ons in contact komt. We maken verschillende soorten bedrijfsfilms. We loodsen u door het gehele proces heen, zonder dat het u noemenswaardig veel tijd kost. Daarmee snijdt het mes aan twee kanten, het kost u weinig tijd en u heeft aan het einde van de rit een mooie doeltreffende bedrijfsfilm.

Soorten bedrijfsfilms!

Een bedrijfsfilm is natuurlijk gemaakt voor de relaties van uw organisatie. Dat zijn niet alleen commercieel ingestelde bedrijven, maar ook non-profit organisaties, overheden, opleidingsinstituten, organisaties die zich met veiligheid en veilig werken bezig houden, enzovoorts. We maken eenvoudige bedrijfsfilms tot en met heldere films over ingewikkelde bedrijfsprocessen. We vertellen hier in een persoonlijk gesprek graag wat meer over.

Ingrediënten!

Een goede bedrijfsfilm bestaat uit een korte uiteenzetting van uw organisatie. We vullen deze tegenwoordig in veel gevallen aan met testimonials, daarin vertelt een klant kort hoe zijn of haar ervaring is met uw organisatie. Producten en diensten worden vaak genoemd. We gaan daar bewust niet te diep op in, omdat het belangrijk is dat de kijker nieuwsgierig wordt. De kijker zal dus eerder contact met u zoeken wanneer in de film niet alles verteld is.

Ervaring!

In ons bestaan sinds 1985 hebben we honderden bedrijfsfilms gemaakt. Elke film heeft z’n eigen karakter en is een afspiegeling van het betreffende bedrijf of instelling. Forest Media heeft in bijna elke branche de nodige ervaring. U kunt het zo gek niet maken, of we hebben er wel een oplossing voor. U kunt in de VIDEOTHEEK een aantal van deze bedrijfsfilms bekijken.

HOME   FILMS  TOEPASSINGEN   VIDEOTHEEK   NIEUWS  DOWNLOADS   CONTACT

COMMERCIALS

We hebben heldere en originele ideeën voor het maken van commercials. Samen bepalen we welke originele en pakkende uiting we gaan communiceren. Dat begint met het ontwikkelen van een concept. Daarin speelt u een belangrijke rol. U bent immer de specialist op uw vakgebied. Wij daarentegen geven creatieve invulling op de kennis die u met ons communiceert. Een commercial / trailer wordt meestal gemaakt voor een product of dienst en duurt meestal niet langer dan 30 seconden. Nadat het concept door u is goedgekeurd, komt het proces tot uitvoering. Het scenario wordt geschreven, de draaidagen worden ingepland en de eerste lijns montage wordt gedaan. Aan het einde van de rit beschikt u over een doeltreffende en pakkende commercial / trailer.

Productfilm!

Productfilms in de vorm van een commercial / trailer zijn erg doeltreffend. Ze communiceren immers in een kort tijdsbestek uw boodschap op een heldere en creatieve wijze. Deze pakkende vorm blijft bij de kijker hangen, en geeft in bijna alle gevallen een wow-effect. Het maken van zo’n commercial / trailer kan dus gebruikt worden om een product of een dienst voor het voetlicht te brengen. Hierin is herhaling, naar de kijker toe, natuurlijk van essentieel belang. Hiertoe hebben we bij een groot deel van de omroepen in Nederland een goed contact. U kunt in de VIDEOTHEEK een aantal van deze commercials bekijken.

INSTRUCTIEFILMS

Gebruikershandleidingen worden over het algemeen niet gelezen. Pas wanneer de nood aan de man is wordt deze opgezocht, maar wat als de handleiding zoek geraakt is. Kortom, het kost uw klant een hoop tijd en daardoor geld. Het is veel handiger om een handleiding in de vorm van een instructiefilm te gieten. Instructiefilms bestaan uit modules die kort, gedetailleerd en bondig weergeven wat belangrijk is en hoe je bepaalde zaken aanpakt. Zo’n instructiefilm kan ook interactief gemaakt worden, zodat de kijker uit de verschillende hoofdstukken uit het menu kan kiezen.


TV, computer of smartphone?

Dan denkt u waarschijnlijk:” Niemand gaat toch eerst op een scherm naar een instructiefilm zitten kijken?” Dat lijkt ook zeer onwaarschijnlijk, daarom levert Forest Media de instructiefilm ook als App., zodat de kijker hem op z’n smartphone altijd onder handbereik heeft. Maar zoals eerder al gememoreerd, 1 beeld zegt meer dan 1000 woorden. U kunt in de VIDEOTHEEK een aantal van deze instructiefilms bekijken.

HOME   FILMS  TOEPASSINGEN   VIDEOTHEEK   NIEUWS  DOWNLOADS   CONTACT

Veiligheidsinstructie!

Op de bouw staan mensen aan gevaren bloot. Er wordt gewerkt met grote en zware machines en als je langs de weg werkt is het vaak nog gevaarlijker. Daarom is veiligheidinstructie van levensbelang. Vaak worden er veiligheidsboekjes uitgedeeld, waarin alle procedures omschreven staan. Maar het probleem is vaak dat die niet of nauwelijks gelezen worden. Dat is, met name als er met meerdere taalgroepen gewerkt wordt een groot probleem. Een instructiefilm biedt in dit soort gevallen uitkomst. De belangrijkste veiligheidsinstructie wordt in een relatief korte film neergezet. Het is dan de bedoeling dat de verschillende werknemers, de eerste keer dat ze tewerk gesteld worden, deze instructiefilm gaan bekijken. Door de creatieve invulling die we deze instructiefilm meegeven is het voor de kijker geen saaie lange zit. De aandacht blijft door onverwachte wendingen in de instructiefilm 100 % bewaard. U kunt in de VIDEOTHEEK een aantal van deze documentaires bekijken.

 

DOCUMENTAIRES

Forest Media produceert in principe all zijn producties in opdracht. De opdrachtgever betaalt in dat geval alle productiekosten. Daarvoor krijgt de opdrachtgever een mooie film die precies is toegesneden op het onderwerp waarvoor de film ingezet gaat worden.
Documentaires worden door Forest Media zelf geproduceerd en bekostigd, met als doel het werven van een opdracht bij een zendgemachtigde. Zo’n documentaire wordt vaak ook wel een pilot genoemd. Forest Media heeft een aantal van deze documentaires geproduceerd, waarvaan een aantal ook is verwezenlijkt. Over het algemeen is zo’n documentaire een afspiegeling vaan één aflevering van een uit te zenden TV productie. U kunt in de VIDEOTHEEK een aantal van deze documentaires bekijken.

ANIMATIEFILMS

Er zijn situaties denkbaar waarin het niet mogelijk is om middels opgenomen beeld het proces voor het voetlicht te brengen. Dan biedt de animatiefilm in 2D of 3D uitkomst. De meeste animatiefilms die we maken zijn 3D animaties. Deze manier van animatie geeft een zeer goed inzicht in het product of proces. Je kunt vanuit alle hoeken de objecten bekijken, waardoor de voordelen of de werking ervan goed worden belicht. De kijker krijgt hierdoor een helder beeld van het product of proces.


Techniek!

De techniek achter de animatiefilm beheersen we, samen met uitermate goed gekwalificeerde animators, bijzonder goed. We maken gebruik van state-of-the-art apparatuur om de animatie een zo natuurgetrouwe uitstraling mee te geven. U kunt in de VIDEOTHEEK een aantal van deze animatiefilms bekijken.

Klik hier om contact op te nemen met Forest Media!

HOME   FILMS  TOEPASSINGEN   VIDEOTHEEK   NIEUWS  DOWNLOADS   CONTACT